Etter en knall russetid og uker uten stramt kosthold og trening, har jeg ikke turt å gå på vekten igjen. Før russetiden hadde jeg greid å gå ned 2kg, og var faktisk lykkelig. Dette var på kort tid, vel og merke, men jeg hadde gjort alt på riktig måte. Jeg hadde ikke gått på noen duste-diett, teatox, detox, sultet meg eller noe som helst. Det eneste jeg gjorde var trene 40 minutter - 1,5 time hver dag og spise riktig mat. For tro meg, selv om man kanskje kan tro at det vil ta 2 år å gå ned disse to kiloene, så faller de av fortere enn man tror - det gjorde de i hvert fall hos meg. For å gå ned i vekt og bli der, har jeg forstått at det ikke finnes noen snarveier. Det er ikke bare å slutte å spise en ukes tid eller rense kroppen og aldri spise igjen. Det som hjelper, tro det eller ei, er trening og et sunt kosthold.

Ifjor var jeg litt mindre enn hva jeg er nå, men jeg fikk kjæreste. For min del var dette både positivt og negativt. Med kjæresten kom det kosekvelder, kjærestekos, tacokvelder og treningen ble lagt på hylla. Etter sommeren bestemte jeg meg for å begynne igjen, men det ble aldri noe regelmessig trening på meg. Kostholdet gikk rett i dass og jeg tenkte virkelig ikke over hva jeg stappet i meg. Da julen nærmet seg og disse fine kjolene skulle på merket jeg at jeg plutselig måtte se etter en størrelse større på klærne jeg skulle ha. "Heldigvis" hadde kiloene lagt seg jevnt over, og det var ikke bare et sted det var veldig stort. Jeg kan ikke akkurat sitte her og si at jeg er smellfeit, for det er jeg ikke. Men, det handler litt om det å være fornøyd med seg selv og føle seg vel - det gjorde jeg ikke. Jeg begynte å prøve detoxer, teatoxer og diverse snarveier som ikke funket og ga tilslutt opp.

Det verste med å gå opp i vekt, for en som aboslutt ikke trenger det, er vel selvfølelsen. Da jeg var på mitt verste i vinter begynte jeg på crossfit og trente to ganger i uken i fire uker. Hardt! Det var hardtrening på sitt verste, men føltes så godt etterpå. Da kurset var over og jeg skulle trene på egen hånd var jeg ikke motivert nok, og skolen kom i veien. Jeg var i et forhold, fremdeles, og hvis det var et problem eller noe trist som skjedde der klarte jeg ingenting. Jeg klarte ikke skole, jobb eller trening. Det endte heller med at jeg bare lå hjemme i sengen og gråt. Dette gjentok seg ofte. I april begynte jeg å forstå at det ikke var alle disse tingene rundt meg som var problemet, det var meg selv. Det var på tide å faktisk ta tak i nakkeskinnet, og dette gjorde jeg ved å melde meg på et kurs der jeg lærte om kosthold. Det var virkelig det jeg trengte, og som har fått meg hit jeg er nå.

Jeg tenkte å skrive et motivasjonsinnlegg til dere lesere slik at dere kan forstå at det ikke er enkelt å komme i gang, men at når man først er i gang så går det på skinner. Selvfølgelig kommer det dager hvor ting går skeis, men det er da man må tenke at "spist er spist" og at det er greit. Man må bare forstå dagen etter at man må fortsette, uansett. Du kjenner deg kanskje igjen i det at man spiser noe usunt den ene dagen også fortsetter det sånn i en lang periode før man innser at man kanskje har dummet seg litt ut? Prøv å unngå det, og tenk heller dagen etter at det er lov å kose seg en gang i blant! Men ikke hver dag!

Etter å ha lest dette tenker du kanskje: tror hun at hun har gått ned skikkelig mye eller noe? Men dette er ikke tilfellet. Jeg vet at seks kilo ikke er mye, i forhold til det jeg vil gå ned, men det er virkelig en knallstart! Det er motiverende å se at kiloene går av etter hardt arbeid. Jeg kommer ikke til å gi meg her! Fra april til i dag har jeg gått ned 6kg, og det er noe jeg faktisk er stolt over.

Selvfølgelig er alle bilder på hvordan jeg så ut i vinter borte, følte meg så uvel.


  6 kommentarer på "-6 KG!"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noHEIDI NATHALIE HOVLAND
Heisann! Mitt navn er Heidi Nathalie Hovland, jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som studerer fotografi ved Bilder Nordic school of photography. Jeg har drevet med fotografi i ca. 4 år og bruker bloggen til å vise frem arbeidene mine. I tillegg er jeg opptatt av trening og kosthold, noe du vil se mye av her på bloggen. Hvis du har spørsmål eller annet, send meg gjerne en mail: hnphoto@hotmail.no


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits