Hei dere!
Dette er vel et innlegg jeg lenge har ønsket å skrive, men ikke skrevet. De som kjenner meg vet hvor negativ jeg er til ting som virkelig irriterer meg, og for at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg - så tenkte jeg å dele det med dere også. Jeg vet jo ikke hva slags inntrykk folk har av meg igjennom denne bloggen, men jeg føler ikke at jeg skriver så veldig mye ut til dere om hvem jeg er. Kanskje jeg burde gjøre det litt oftere? Jeg vet ikke.

Unger på kollektivtransport - Dette punktet er virkelig det verste. Jeg blir såå irritert når det kommer unger hylende inn på bussen/tbanen whatever, og griner hele veien. Jeg hører ikke engang musikken jeg hører på fra før av. Det er ikke få ganger jeg har måttet gå av bussen fordi barna skriker. Kan det ikke bli egne transportmidler for familie med småbarn? 16 årsaldersgrense på kollektivtransport hadde vært noe!

Folk som oppdaterer statusen sin på facebook med: "DA var man fremme på hytta" eller "DA har man syklet 1 mil" eller "DA har jeg levert inn alle eksamenene mine og kan ta ferie" - OK! I don't give a shit.

Hvis jeg er DJ og noen skal ødelegge  - I russetiden ble det jo en del "DJ-ing" (nei) og da var det enkelte ganger at noen, som oftest en bitch, kom og trykket NESTE på iphonen min. Hvem tror dere fikk skylden? Joda, det var meg. Ikke ødelegg for andre liksom, det er ikke kult. Jeg fikk kommentarer som f.eks: "EY hold deg til en sang a!" og det er litt flaut når man prøver å danne en karriere  (les ironien)

Folk som sutrer til meg om alt mulig - Ok, du har hatt en shitty oppvekst, livet ditt suger og du har mensen i tillegg til at du fikk anroeksi i går kveld. Jeg syns ikke synd på deg. Sorry. Vi har alle våre problemer, og jeg er ikke noen psykolog. Jeg er selvfølgelig her for vennene mine, og er ikke en dårlig venn, men noen ganger blir det litt i overkant mye.

"Du jukser da, du har ikke blitt så brun naturlig" - Prøvde jeg eller?? Når ble det her en konkurranse, folkens? Hvem her er det ikke som har prøvd selvbruning, betakaroten eller solarium? Vedder på at 90% av dere sitter og sier til dere selv at dere har prøvd det. Enten har det faila (førstnevnte) eller så gikk det suverent og dere ble babes. Det var en sommer jeg la ut et bilde på instagram av bena mine eller noe, og fikk kommentarer som "kjeftet" på meg og påstod at jeg juksa? Hvis jeg har lyst til å først bruke 10.000 kr på en ferie til syden og så 5000 til på solarium så er vel ikke det juks? Haha, dette handler litt om selvfølelse egentlig. (Ironisk at det skjedde akkurat fem min etter jeg hadde skrevet ned dette punktet)

→ "Løp og kjøp"- statusene på facebook! Åh, jeg klikker. Folk poster annonnser fra finn.no av hus til millioner av kroner og skriver "LØP OG KJØP!" Ja, for jeg har jo 10 mill i lomma, så jeg løper nå jeg. Hallo, sist jeg sjekka jobbet jeg på pizza og kina expressen.... Ikke noen milliardær.

Tynne folk som sier at de er feite - Vel, vi er alle forskjellige. Hva tynn er i ens øyne er litt individuelt, så denne er litt vrien å forklare. Men, vi har vel alle en venninne med dødsfin kropp som klager til helvete over hvor feit hun er? Så står du der selv og bare "ja, jeg er en hvalross men okei"...

Disse oppfordrende treningsmotivasjons-bildene på instagram - "Go work out you lazy piece of shit" eller andre god-s setninger. Jeg var så dum at jeg fulgte rundt 500 instagramprofiler med dette tullet, og våkner hver dag til: "Go work out", "eat clean" osv. og det er skikkelig ikke oppmuntrende. I tillegg er det drit irriterende at det skal være så mye press på dette med trening og det å spise sunt. Hvorfor kan det ikke heller være fokus på at man skal trene og spise sunt fordi kroppen har godt av det, istedenfor å trene fordi man skal bli som en eller annen photoshoppa greie?Hva irriterer deg? Kanskje kommer runde 2 av denne en dag.


  9 kommentarer på "Ting som irriterer meg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noHEIDI NATHALIE HOVLAND
Heisann! Mitt navn er Heidi Nathalie Hovland, jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo som studerer fotografi ved Bilder Nordic school of photography. Jeg har drevet med fotografi i ca. 4 år og bruker bloggen til å vise frem arbeidene mine. I tillegg er jeg opptatt av trening og kosthold, noe du vil se mye av her på bloggen. Hvis du har spørsmål eller annet, send meg gjerne en mail: hnphoto@hotmail.no


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits