// blomsterkrans fra bikbok

Flere som har dilla?

 
// MANGO

Tidenes styggeste bilder, haha! Hva syns du om denne saken?
// Tobi

Hva syns dere?

// Dette er bare fra rommet mitt, syns det var litt koselig.

Hva syns dere om bildene?
Verdens fineste og kuleste olajakke fra Urban Outfitters. Jeg elsker den! Jeg kjøpte egentlig en kjole som minner litt om skjørtet man såvidt ser på det siste bildet, og da måtte jeg ha en olajakke. Det jeg ikke visste var at en olajakke er noe man kan brukes til alt. Jeg raida hele butikken før jeg fant denne hengende gjemt på et stativ i gutteavdelingen. Den er kjøpt på Urban Outfitters i London for ca. 600kr.  

Hva syns du om jakken?


Uken ble plutselig veldig bra i dag! Ble en time crosstraining på SATS i dag, før det bar hjem til en god fiskemiddag med grønnsaker. Har til og med laget matpakke for morgendagen og kjøpt inn frokost. Skal legge ut bilder av det i morgen! Ellers en gladnyhet; genseren på bildet over er på vei til meg i posten! Jeg har ønsket meg denne genseren så veldig lenge, det er over 4 år siden jeg skrev den på ønskelisten for første gang da mamma skulle til New York. Jeg prøvde å bestille den fra American Apparel sine hjemmesider, men det ble utrolig dyrt med frakt. Genseren kostet i seg selv 600kr på det tidspunktet. Det var min kjære Roald som valgte å gi meg denne i gave ♥  Han kalte det en "siden du har holdt ut med meg i militæret"- gave. Hvor søt er ikke han? Ble så utrolig glad. Gleder meg som en unge til den kommer!!

Hva syns du? Flere som har den samme genseren?


Hei! Var en tur innom Brynsenteret med Silje etter skolen og fikk med meg blant annet dette hjem. Er sååå glad for at jeg får lov å innrede leiligheten til Roald, og litt meg. Nå har han reist igjen, det føles som vanlig helt grusomt ut. I den anledning tok jeg meg en tur til pappa, og i morgen skal jeg i bursdag til vakre Julie min. Det var også en av grunnene til at jeg dro på shopping! Endte opp med å dalse rundt i butikker i sikkert en time, men fant ikke noen gave før heeelt tilslutt. Typisk meg! Men, gleder meg veldig til å gi gaven da-  håper hun blir super glad. 

Disse to nye favorittene er jeg glad for at jeg tok med meg hjem fra Princess! Et brett vi kan ha om morgenen til te og frokost, slik at vi kan spise i sengen, og et fint 'skilt'. Vi er ikke så fornøyde med utseendet til leiligheten, mest fordi den er en kjeller og ikke en blokkleilighet, så da pynter vi den opp som best vi kan. Gleder meg til jeg er superrik slik at jeg kan KJØPE meg en leilighet som ser ut som den jeg drømmer om å ha! Tenker meg det blir en evighet og litt lenger til, men det er vel lov å drømme... 

Utenom leilighetstingene kjøpte jeg en ny toalettmappe og en sånn sminkesvamp-greie! Super fornøyd!! 
Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med pappa. Kos dere videre i kveld!  

Jakke forever21 Bukse bikbok Topp bikbok Skjef Bikbok Sko huskerikke Hva syns du? 
 


                                                                             
Var en tur på trening kl. 9 i dag morges, og SATS er faktisk på et senter her i Sarpsborg. Fikk gjort to ting i samme slengen, og fikk med meg dette hjem i dag. Er stor fornøyd! Lette vel over alle hauger etter den cardiganen der, men den var utsolgt overalt. Gikk furtende inn på carlings, og der hang det èn igjen - så jeg tok med meg den hjem. 

Hva syns du? Flere som har vært på trening i dag? 


Åå, som jeg elsker denne jeansen. Blir nesten lykkelig hver gang jeg tar den på meg. Det er en høylivsbukse, og i tillegg er det superflex fra bikbok. De er kjempe deilige å gå i, og passer perfekt til alt mulig. Kjøpte faktisk denne i sommer, men har ikke kunnet bruke den før nå.  

Flere som har forelsket seg i superflex jeansene til bikbok? 
 


Jeg har ikke vært så lykkelig på lenge. Den følelsen man får når man har ønsket seg noe leenge, men ikke hatt penger til å kjøpe det man ønsker seg er drit kjip. Har smakt på den følelsen siden denne jakken kom på markedet, men nå er den endelig her. Bestilte denne jakken HERFRANettbutikken solgte denne jakken med til en mye billigere penge enn butikkene her i Oslo. Har lest om så mange som har bestilt jakker både fra Norge og andre steder som har fått en helt annen jakke enn den på bildet. Man blir jo selvfølgelig fristet når en vare er satt ned nesten 40% og da drar man gjerne kortet med en gang. Jeg var selvfølgelig litt redd for at dette bare var tull, og rundsjekket denne nettside før jeg betalte noe som helst. 

♥ Det er veldig viktig å sjekke at du kan ta kontakt med selger direkte, og det kunne man her. Det stod både adresse til butikken, lageret, mailadresse og telefon nr. Jeg sendte dem en mail og spurte om hvorfor prisene var som de var og svaret jeg fikk var at jakken skulle selges ut fordi de skulle få inn nye jakker for vinteren. Medium var visst en størrelse de solgte mye av, og prisen var dyrere enn large og extra large. 

SUPER BRA kundeservice! Jeg fikk svar på mailen min med en gang. Siden jeg ikke hadde mottatt lønn enda, tenkte jeg å bestille senere. En uke senere var selvfølgelig medium utsolgt, og jeg sendte en mail og hørte om ikke de hadde en i medium som jeg kunne henge av. Få timer senere fikk jeg mail tilbake om at de hadde hengt av den eneste jakken de hadde igjen i medium til meg. Helt fantastisk. 

♥ Betalte for jakken på søndag forrige uke, og mottok den i dag. Man kan jo velge om man vil bestille "hjem på dør" eller med posten eller annet, men jeg valgte det billigeste alternativet som var med tollpost. 

♥ Dette er en Parajumpers W Long Bear i fargen sand. I pakken kom jakken, en egen kleshenger og en svær sånn pose jeg kan pakke jakken vekk i når vinteren er over.
Deilig deilig deilig hette!! Gleder meg til snøen kommer, da skal jeg bo i denne hetten. 

Måtte slenge med et bilde av meg i jakken, syns det var på sin plass. Er i den nye leiligheten og tingene mine er over alle hauger, deriblant hjemme, så stativet til kameraet er ikke her. Har hoppet opp og ned i sofaen for å få til noen av de bildene her. Men snille Roald har hjulpet meg litte gran, så tusen takk.  Må også slenge med at jeg virkelig ikke er noen merkefreak. Dere skjønner sikkert det i og med at jeg kjøper denne jakken nesten 4 år etter at den kom på markedet - go me! Bryr meg sååå altfor lite. Jeg er drit fornøyd, og det er vel det aller viktigeste. 

Hva syns du om jakken? 


I dag har kusinen min bursdag, og vi er invitert til bursdagsfeiring hos dem. Roald og jeg skal bort til den nye leiligheten hans først, og så drar vi dit etterpå. Tok disse bildene akkurat nå, men ombestemte meg for antrekk så må opp og skifte i full fart. Håper alle dere andre får en fin kveld! Kameraet er med, så skal prøve å få tatt noen bursdagsbilder. Vil også takke for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg og innlegget før det, dere er supre alle sammen!  

Hva er dine planer for kvelden? 


Topp Zara / Belte Bikbok / Kjole/Skjørt Tyrkia

Dette er da resten av bildene fra gårsdagens antrekk, håper dere liker dem. Hva syns du?  

// Topp Zara // Belte BikBok // Skjørtet er egentlig en kjole fra Tyrkia - føler meg skikkelig designer i dag. 

Hei dere! Nå skal jeg forte meg til bussen og dra til byen for å møte Chris. Kameraet er selvfølgelig med, og jeg gleder meg til å dra til byen for 2. gang i dag. Jippi. Har vært hos kiropraktor tidligere i dag, og må tilbake IGJEN på fredag. Om jeg er lei? Ja. Skal vise dere flere bilder av dagens antrekk etterpå, nå må jeg løpe! Håper alle har en fin dag. 

Hva syns du?  


// All natural 


// Alt er fra Zara. 

God morgen! I går kom Roald hjem, noe som var helt fantastisk. Jeg elsker når han er ferdig med turnussen sin, slik at han kan komme hjem til meg. Han skal overta søsteren min sin leilighet, og det er mulig at jeg også flytter inn der sammen med han ved en senere anledning. Så i går var vi der og tok en liten titt, og senere på kvelden grillet vi. Nå har han dratt til Kristiansund, og jeg tar flyet dit på mandag.
I dag har jeg forøvrig ingen planer, tenker bare å ligge ute i det fine været. Er så utrolig deilig vær nå, elsker det! Deilig at jeg kan fortsette å bygge opp brunfargen selv om jeg ikke ligger på en solseng i Tyrkia. 

Håper alle dere andre koser dere i det fine været! 
God morgen, søte lesere! I dag blir det virkelig en dag som inneholder mye rart. Om en halvtime skal jeg på jobbintervju, og senere i dag skal jeg på visning på en leilighet på Røa. Nå må jeg plutselig løpe, fordi jeg må rekke å bli kjørt til intervjuet. Jeg blogger mer senere! Hva syns du om outfiten? 


Topp bikbok // Skjørt HM

Nå er jeg hos mormor, her skal være her til i morgen. Har sittet og siklet på klær på nettet i to dager nå, gjør vondt å vite at jeg så vidt har penger. Haha! Har søkt utalje mange jobber den siste perioden, så håper jeg får "napp" hos noen. Har jo jobb i matbutikk fra før av, men vil helst ha noe annet som er litt mer spennende. Kom på at vinterjakken min har blitt litt slitt, så i år skal jeg få tak en ny. Har vurdert parajumper i et par år nå, men syns prisen har vært litt stiv. I år er jeg litt (ganske) mye mer interessert. Men hvem vet, kan hende det kommer noen andre vinterjakker som er like så fine i år?

Flere som er på jakt etter jobb? 
 

// Shorts levis topp bikbok briller rayban
Hva syns du? 

Endelig! Mamma kom hjem fra USA i dag tidlig og hadde med seg noen gaver hjem til meg, blant annet disse skoene. Jeg har et par fra før av, men de er hvite og 'høye'. Gleder meg utrolig mye til å bruke disse fremover! Syns de mørkeblå er så fine fordi man kan bruke de til hva som helst. Men det kan man kanskje med alle fargene? Haha! Elsker i hvert fall converse. 

Hvilke converse har du?  
Hei dere! I dag har jeg bare ligget og solt meg ute, vært en tur på shopping og nå skal jeg straks i bursdagen til Damiii. Hun blir 18 år, og skal selvølgelig feire. Gleder meg utrolig mye! Virker som at sommerferien allerede er i gang, i og med at vi får fri fra skolen en del. Er jo ingenting å gjøre der, haha! Gleder meg helt sykt mye til late sommerdager på stranda, og koselige grillkvelder. Blir så digg med sommerferie! Har begynt å bli litt brun allerede syns jeg, noe jeg liker godt!! Håper alle har en fantastisk fredag, og får en enda mer fantastisk helg!

Hva syns du?  


Flere som er klare for sommeren? 

#BikBok

# Ane Moone 

# Weekday

# Gina Tricot

# BikBok

# Weekday

#BikBok

# Jarl sin / Henry Choice Jeans  

Photo: Heidi Nathalie Hovland

Har du noe likt?
Husk å legge meg til som venn, så jeg får fulgt med på din blogg.  


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits