I dag reiser jeg uheldigvis hjem til Oslo igjen, buhu. Jeg har faktisk klart å komme meg litt til hektene igjen etter å ha vært borte. Begge klassene hjemme stresser med oppgaver, og jeg føler faktisk at jeg har kommet ajour med oppgaver. Den verste bildeserien (10 bilder) er jeg ferdig med, og nå gjenstår kun 3 oppgaver med tilsammen 12 bilder eller noe, så jeg føler at ting går i riktig retning. I morgen har jeg booket studio for å ta noen bilder til lyssetting, noe jeg tror blir moro. 

Håper alle har hatt en dødsbra helg, og at dere nyter denne flotte søndagen. 
Jeg kommer til å legge ut bilder fra den ene fotooppgaven senere i kveld. Hvis ikke du klarer å vente kan du allerede se noen av bildene her.  


Hei dere! 

Beklager for veldig få oppdateringer siden skolestart, jeg har uendelig mye å gjøre. Nå er jeg på Tjøme hos tanten min, noe som er utrolig godt. Deilig å bli skjemt bort litt, gå turer, slappe av ved vannet, gjøre litt skole, møte gamle venner og så videre. I går tok jeg noen bilder nede på bryggen her, og ble super fornøyd. Tok i tillegg en ganske slapp treningsøkt og farget en altfor lang ettervekst. Nå skal jeg straks kaste meg rundt og fly ut i høstværet for å ta bilder. Igjen. 

Vi har fått mange oppgaver på skolen, noe jeg i grunn trives med. Jeg går i klasse med så mange flinke fotografer, jeg blir helt satt ut. Alle tar virkelig fotograferingen på alvor, og vi veksler ideer med hverandre. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med skolen, lærerne og klassen min. Jeg føler at jeg har utviklet meg på mange måter allerede, og da blir det jo enda mer spennende å se hvordan ting blir utover. Det er utrolig spennende å studere fotografi, ikke bare fordi jeg interesserer meg for det, men også fordi man lærer mye om seg selv også. Hva man liker, hvilke følelser man klarer å fange i et bilde osv. Jeg liker det i hvert fall utrolig godt! 

Jeg skal prøve å oppdatere litt oftere, men jeg kan ikke love noe. 

Håper alle får en fantastisk lørdag, så blogges vi! 
// Siden jeg ikke får tatt noen aktuelle bloggbilder så tidlig om morgenen, tenkte jeg å legge ved noen av de bildene jeg har tatt i det siste istedenfor. 

Hei!! Som dere kanskje skjønner har jeg hatt uendelig mye å gjøre den siste uken. Jeg har forstått at de 2 årene jeg går på denne skolen, kommer jeg ikke til å ha tid til noe annet enn trening og fotografi. Jeg dør. Vi har hatt sinnsykt mye å gjøre alle sammen, i tillegg til at det har vært fadderuke de siste dagene. Jeg kom hjem klokken 5 i natt, etter å ha gått fra Bislett og nesten hjem... Gjett hvem som måtte stå opp klokken 8 i morges for å få tid til de forskjellige oppgavene - meg! Jeg har jobbmail som venter på meg, jeg må klappe sammen 6 bilder i en serie, 6 bilder i en annen sere, 3-4 bilder til lys-serie x2. Så det er mye å gjøre! MEN jeg elsker det. Jeg klager ikke, for det her er virkelig supermoro og veldig lærerrikt selvfølgelig. Jeg er strålende fornøyd!


Hva har du gjort den siste uken? 
 
Se flere bilder «her!»

Hva syns du om bildet?

God morgen!
Nå skal jeg snart late meg ut av sengen, må bare ligge her litt til og nye morgenkaffen. I dag skal jeg orge og fikse litt diverse greier, annet enn det blir det nok en rolig dag tenker jeg. Kommer til å legge ut flere bilder fra rommet, hvis det er noe dere kunne tenke dere? Kan også hende jeg klarer å få tatt noen outfitbilder senere, men ikke får for store forhåpninger - pleier som regel aldri å bli fornøyd haha...

Ellers så ønsker jeg alle en fantastisk dag, håper at den byr på mye bra.

Hva er dine planer for dagen?


Hey guys!
Da var det endelig ferie, og bloggen kan endelig sakte men sikkert komme seg på bena igjen. Jeg som skulle blogge hver dag, det ble jo aldri noe av. Jeg fikk helt ok karakterer på eksamen, og gleder meg stort til hva høsten har å tilby. Om 4 dager skal jeg på Hove, det tror jeg blir knallbra!! Jeg har jo ikke sovet i telt ute før, så det blir gøy. I august skal Victoria og jeg til Gran Canaria, noe vi gleder oss utroooolig mye til. Skjer med andre ord litt forskjellige ting denne sommeren, og jeg klarer ikke vente med alt.

For øyeblikket ligger jeg ute i solen hos pappa, og skal hjemover igjen til Oslo i morgen tror jeg. Virkeig sykt at jeg er ferdig med 13 år på skolen, wow... Haha! Har ikke helt gått opp for meg enda, så gruer meg litt til den smellen som sikkert kommer senere. Inntil dette skjer skal jeg i hvert fall nyte ferien og kose meg. Hva er planene deres?


Dette er bare noen få av over 1000 bilder jeg har tatt. Uheldigvis for meg har jeg klart å fylle opp macen min med noe, så jeg må slette en del dokumenter før jeg får redigert ferdig resten. 
Hvis du vil se flere har jeg et eget album på flickr: https://www.flickr.com/photos/heidinathaliephotography/sets/72157644784267156/  - Trykk på linken! 

Hva syns dere om bildene?  


God morgen, dere!
Disse bildene tok jeg da jeg var ute og gikk tur i går, ble utrolig fornøyd. Det er ikke mange som tenker "skog" når de tenker på Oslo, men vi har faktisk en del skog altså. I dag er det tid for bryllup! Kameraet er ferdig ladet, minnekortet er tomt og det er snart macen også. I dag er jeg virkelig klar for å ta en million bilder! Haha, har ventet på denne dagen i ett år nå. Utrolig at man kan glede seg så mye til en dag, hehe. Jeg tror det blir et fantastisk bryllup. og jeg gleder meg virkelig til å se kusinen min gifte seg. Hun fortjener kun det beste, og det vet jeg at hun får i dag. Nå skal jeg snart "stupe" inn i dusjen og begynne med sminke og hår. Klokken 1 blir det nemlig "fotoshoot" med familien her hjemme, før det bærer til kirken kl. 14. Stramt program i hele dag, dette liker vi! Jeg vet ikke om jeg får lagt ut bilde av meg før vi drar, men kan love dere at det kommer veldig mange bilder i morgen.

Jeg ønsker alle en fantastisk lørdag!
Hva skal du i dag?
På lørdag skal kusinen min gifte seg, noe jeg gleder meg stort til. Jeg vet at de har lagt mye i dette bryllupet, og jeg er sikker på at det blir en fantastisk dag. Her er det da bilder av kjolen jeg skal bruke. Jeg la jo ut bilder av en for et par dager siden, men den var uheldigvis for lang og da måtte jeg ut og skaffe meg en ny. Denne er fra VIC og jeg syns den er fantastisk fin! Jeg gikk tilfeldigvis forbi butikken også denne henge høyt oppe på et stativ og jeg løp inn. Den passet så perfekt! Jeg ble så overlykkelig da jeg fant den. Endelig kan jeg pynte meg skikkelig, og ikke bare ta på meg en ekkel russebukse som er skitten.

Hva syns du om kjolen?

I kveld var jeg ute med noen venner i en park, noe som var veldig koselig. Vi grillet og bare satt og snakket i mange timer. Gjorde med andre ord alt annet enn jeg burde gjort. Burde vært hjemme og lest til eksamen, gjort innleveringer også videre også videre.... Men nei, i dag var det mer fristende å være med noen gode venner enn å jobbe med skole. Sommeren nærmer seg. I tillegg til dette går jeg nå på en antibiotikakur, hurra for influensa-dritt! Åhh... Jaja, uansett - var utrolig koselig. Dette var siste dagen jeg tok bilde med et "amatør/nybegynner" kamera! I morgen / i dag kommer mamma hjem med det nye. Jeg får ikke sove! Det kribler i magen. Jeg gleder meg.

Hva har du gjort i kveld?
Hei !

Før russetiden var det noen som spurte om jeg kunne legge ut et bilde av russebuksen min, det skjedde ikke. Nå er den utrolig skitten og tagget ned, men valgte å ta bilder av den likevel. Jeg hadde heldress, og var kjempe fornøyd med det. Det eneste som var "dumt" var at de strakk seg veldig ut etterhvert. Merket at den begynte å falle ned allerede 4. dagen da jeg danset. Jeg trodde jeg måtte ha treningstights under, men det slapp jeg for å si det sånn. Vi har vært ganske heldige med været (trodde jeg) og frøys ikke i det hele tatt. Det eneste var vel på Tryvann, der var det kjølig - så ta på dere ullundertøy.Jeg fant selvfølgelig ingen bilder av hvordan den så ut FØR alt dette her da, noe som er litt trist. I mitt neste liv skal jeg ikke la noen tegne på den! Fysh så stygt det er. Nå har denne dressen blitt dynka ned med øl både en, to og tre ganger - så derfor er fargen litt rar. I tillegg er den jo brukt nesten hver dag i 3 uker.

Nå er jeg litt sånn "russedeprimert", syns det er så rart at tiden plutselig er ferdig og eksamene gjenstår. Som nevnt flere ganger på bloggen var russetiden helt utrolig! Jeg har aldri kost meg mer! Jeg var ikke på russebuss, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg har rullet med mange forskjellige busser og blitt kjent med mange koselige mennesker. Kunne ikke kost meg mer. Så hvis du sitter der og er lei deg for at du kanskje ikke har penger til å være med på buss, eller ikke vil bruke så mye penger på det - dropp det. Du kan kose deg minst like mye med vennene dine som heller ikke er buss!

Nå lover jeg og ikke snakke mer om russetiden og hvor bra den var. Med mindre dere har noen spørsmål, da!

Hva syns du om buksen? Haha!
God morgen, lesere!
Nå er det 1 dag igjen til jeg får kameraet mitt, jeg gleder meg som en 5åring på julaften! Da jeg var liten husker jeg at jeg ble lest for, og at i den ene boken ble det laget en kalender for ting man skulle glede seg til - den har jeg hatt i hodet mitt siden jeg fikk vite at kameraet lå i trygge hender. Mamma kommer hjem fra Dubai i morgen, jippii! En annen ting som skjer i morgen er at det er forberedelsesdag til eksamen som jeg kom opp i, TIP, og det går nok dundass. Ellers i dag blir det fult fokus på å spise riktig, har jo vært drit dårlig på grunn av russetiden... Nå blir det virkelig en sommer full av trening, Hove og bare kos! Tror dette blir knall!

Hva er planene deres for dagen?

// Canon eos 600D - SIGMA 50mm f 1.4

Hei dere! Dette innlegget skulle jeg egentlig poste på søndag, men det glemte jeg. Bedre sent enn aldr, hva? Min 17. mai var utrolig koselig, var veldig utslitt fra rulling dagen før så sov halve dagen før familiemiddag. Det var litt trist at jeg ikke fikk med meg noe av dagen i byen - men 17. mai er det jo hvert år! Mamma og søsteren min er i Dubai, så var kun stefaren min og jeg som dro på familiemiddagen. Følte meg ganske ekkel der jeg stod i russebuksen som stinka øl mens resten av familien hadde bunader og fine kjoler. Nå er russebuksa (dessverre) lagt på hyllen, og de normale klærne skal frem igjen. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk oppleve russetiden, det er virkelig det beste som finnes! Har til og med meldt meg som frivillig til å jobbe på Hove, så vi får se da - kanskje du vi sees på Hove i år?

Hva syns du om bildene? Hadde du en fin 17. mai?

// Rommet mitt  - Kjole til bryllup

I dag er siste rulledag og i morgen er det 17. mai, ikke en helt fantastisk følelse. Syns nesten det er litt trist at russetiden snart er ferdig. Den har vært utrolig bra! Jeg har møtt så mange koselige mennesker og hatt the time of my life med vennene mine. Når jeg tenker tilbake på Tryvann blir jeg helt sånn: "Det kan ikke beskrives!" - så til dere som er litt yngre: gled dere! Russetid er det beste som finnes. Jeg har jo tidligere sagt at jeg ikke skal dra den helt ut, men jaggu gjorde jeg det likevel. Det var visst litt lettere sagt enn gjort, haha. Bloggen, skolen og fotografien har gått litt bak i rekken den siste tiden - men nå er det på tide å ta det frem igjen.

Russetiden har gitt meg utrolig mye godt, blant annet singellivet tilbake. Det er ikke stort å snakke om, annet enn at det er over og ut med eksen. Jeg skal faktisk ikke brette ut om bruddet her, men kan jo si at det ikke var noe utroskap eller noe sånn  - det bare funket ikke helt lengre. Jeg har det suverent og dere slipper faktisk alle sutretekstene på bloggen fremover. Har blitt litt mer voksen nå trossalt, så skal prøve å tenke litt mer over hva jeg legger ut på nettet. Det er ganske mye jeg har skrevet om som ikke burde blitt lagt ut, men det er det jo for sent å gjøre noe med nå.

En liten gladnyhet; jeg har endelig fått meg nytt kamera! Det er for øyeblikket med søsteren min til Dubai, så får ikke lagt ut noe bilde. Siden jeg har kommet inn på ny skole, så trenger jeg litt kraftigere utstyr. Det kan godt hende jeg selger mitt "gamle" kamera, så rekk hånda i været hvis du er interessert. Jeg må nesten se litt an hva jeg gjør, men hvis jeg selger det vil det følge med kamerabag og litt annet stæsj. Men, men! Vi får se hva jeg gjør med det. Det nye kameraet mitt er Canon Eos 5D MARK III! Det er helt uvirkelig at jeg skriver dette, har ikke helt gått opp for meg. Fikk også med objektiv til, bag, minnekort og litt annet. Jeg skal lage et ordentlig innlegg om det når det er her! Det passer utrolig perfekt, for neste helg skal jeg i bryllup - så da blir det bilder.

Nå skal jeg gjøre et forsøk på å stå opp, går sikkert like dårlig som tidligere i dag. Håper alle får en ellers bra dag!
Hei og hå!

Regner med at folk fester så det holder rundt om kring. Jeg skulle selv til Tryvann i dag, men var på rulling både mandag og tirsdag så det orka jeg ikke. Note to self: Ikke drikk sprit dagen før treff.
Kom hjem klokken 7 i dag tidlig og har sovet hele dagen. Måtte stå på Østerås i sånn 3 timer i natt og vente på t-banen, men var heldigvis ikke alene. Jeg har ikke stort å si om natten som var, den gikk ganske dårlig for min del. Kan si at det har vært godt med denne dagen plantet under dynen! Russetiden er virkelig hva man gjør den til selv. Selv skjønner jeg ikke hvordan folk orker å drikke og feste hver dag fra 24. april til 17. mai!? Gale mennesker. Jeg klarte såvidt 2 dager, haha!!
Nå ligger jeg i hvert fall her uten billett til Tryvann, for den solgte jeg da jeg var på det verste, og angrer bittert. På en måte er det godt å være hjemme, men det er jo once in a lifetime. Var så mange jeg kjenner som skal, så det hadde vært morsomt. Men det er heldigvis flere dager på Tryvann og flere ting som skal skje. I dag har jeg levd med hue over sengekanten og ikke fått i meg noe næring. Jeg klarte ikke å spise noe før sånn klokken 9 på kvelden.. Faen så jævlig dagen har vært.
Satt heldigvis på vei hjem fra Roald og hørte på alle som bekymret seg for å fryse ihjel der oppe, så får heller gosse meg litt med den tanken. Haha! Var rimelig kaldt i går, og da var vi ikke så veldig høyt oppe.

I morgen og resten av helgen skal jeg jobbe, noe jeg tror blir veldig bra! Blir godt å komme inn i rutiner igjen. I morgen tidlig er det ut på trening, føler kroppen hater meg om dagen. Spiser ikke så mye, men drikker utrolig mye  - og det er ikke bra. Trener jo forsåvidt ikke heller, utenom hvis jeg danser i fylla da? Men det regnes ikke. Håper alle får en fin feiring av natt til 1. mai og koser seg.
Torsdagen gikk som planlagt: russebuksen er snart ferdig! Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en fin dag med Victoria, der begge har halvsovet i hele dag foran et par filmer. Jeg har faktisk vært så sliten i det siste, i går og i dag, at jeg ikke har gått noen lange turer. Den eneste turen jeg gikk i går var på Majorstuen for å finne Synsam med Roald. Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg trente eller ble noe svett, noe som suger litt. Har sovet ekstremt dårlig de siste to nettene, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg våkner enten av mareritt, at det er for kaldt / varmt, at mobilen ringer eller andre teite ting. I natt kommer jeg til å slå av mobilen helt, for jeg orker ikke enda flere anrop fra folk som skal ha tak i meg midt på natten eller tidlig om morgenen. La meg sove, please. For morgendagen har jeg ingen planer, og da blir det nok normale forhold i heimen. Blir nok en lang morgentur etterfulgt av en god lunsj. Kanskje jeg får gjort ferdig hele russebuksen? Hvem vet, blir i hvert fall en lang fredag. HAHA så morsom jeg er...

Hva er deres planer for i kveld?
Hei dere!

I dag er det skjærtorsdag, det er dårlig vær og alle i huset her slapper av. Ingen stresser. Det eneste som skjer er at søsteren min lager kake til noen gjester hun skal ha i kveld og at jeg har løpt litt rundt med kameraet. Hugo ligger i fotenden av sofaen og snorker litt. Snart kommer Victoria på besøk, det blir koselig. Vi skal ha en liten "hobbytorsdag" og fikse russebuksene våre. Er helt sykt at folk allerede har startet å gå rundt i den buksen! Går man ikke lei veldig fort? Russefeiringen i Oslo har ikke akkurat startet enda, som dere kanskje skjønner. Har vært innom Panduro og handlet litt på nett til buksen min, og håper den blir fin. Jeg kan ikke sy eller noe sånt, så ender nok bare med at jeg forteller mamma hvordan den skal se ut også får hun fikse resten... Uff, haha!

Jeg later som det er sommer, så er kanskje litt feil å klage på at folk allerede starter russetiden? Haha!


Hva er dine planer for skjærtorsdag?
Hei dere!
I dag stod jeg opp, spiste en sunn frokost og løp meg en liten tur i skogen. Tok samme runde som i går, var utrolig deilig. Liker faktisk Ekeberg Parken mer og mer. Hugo lå på sofaen en halvtime og hadde pusteproblemer da vi kom hjem, så regner med at han også fikk kjørt seg litt. I dag skal jeg være litt med kjæresten min, noe jeg tror blir veldig koselig ettersom vi aldri ser hverandre lengre. Han jobber 24/7, og da mener jeg virkelig hele tiden. Er drit irriterende! Haha! Men, i dag er det vår dag - så da skal vi bare kose oss. Kommer noen outfitbilder senere, og kanskje noen "kjærestebilder" hvis Roald gidder å stille opp som modell.

Hva er deres planer i dag?
Åh, jeg farget forresten håret mitt i forrige gårs - ble sååå fornøyd!
God morgen og god mandag, folkens! Ble vekket av søsteren min tidlig i dag, og ble med henne ut på tur. Vi tok oss en tur til Ekebergparken, som jeg faktisk ikke har vært i før nå. Jeg bor jo ikke akkurat langt unna denne parken, men har bare ikke tatt meg tid til det. Vi gikk ikke igjennom hele, men fikk sett ganske mange skulpturer. Noen snakket litt til og med, det var litt creepy. Var fantastisk digg å gå tur i dag, til tross været. Ble selvfølgelig ganske fint da vi hadde kommet oss hjem, men da hadde vi gått i over en time så var på tide å avslutte. Jeg skal straks dra og ta sol, før jeg drar på jobb i kveld. Er ganske bloggmotivert for tiden, så kommer nok et innlegg til i løpet av dagen. Ellers så får dere ha en fortreffelig dag og kose dere masse enten dere er hjemme eller på fjellet.

Hva er dine planer for i dag?
Hei bloggen!
Long time, no see. Beklager det, jeg har bare helt glemt det på en måte. Orker ikke ta meg tid til å sette meg ned og skrive, men nå som jeg har tid for meg selv kan jeg jo gjøre det. I går var jeg ute med noen venner, utrolig hyggelig. Ble litt mye innabords, men jeg lever heldigvis fremdeles - haha. Jeg var så dum og spiste ikke stort i går, og i 7-8 tiden ble jeg invitert bort og rakk ikke spise før det. Bra jobba! Skal aldri skje igjen, blir så dårlig dagen derpå. I dag har jeg brukt hele dagen til å komme meg, har bare ligget i sofaen i flere timer og sett på New Girl. Da klokken nærmet seg åtte begynte jeg sakte men sikkert og gå hjemover fra kjæresten. Har akkurat kommet ut av dusjen, og det er en fantastisk følelse. I morgen skal jeg på jobb, og det er egentlig ikke stort mer og si.
// Cardigan fra HM

Hva gjør dere om dagen?
// Canon eos 600D  - 50mm fra SIGMA.

Forrige helg dro klassen min vår på klassetur til London! Det var utrolig hyggelig, men tok dessverre ikke så mange bilder. Er ikke så enkelt å drasse rundt på et kamera når man bærer masse bæreposer med klær i tillegg. Vi dro blant annet på musicalen We Will Rock You, The Globe og et dansestudio - fikk altså gjort mye på bare en helg. Handlet ganske mye klær også, høhø. Gleder meg utrolig mye til sommeren! Aner ikke hva jeg skal, men reising må det i hvert fall bli!

Hva syns du om bildene? Vært i London før?
Happy monday, everyone!
Helgen har vært stappfull av fest, kjærestekos og jobbing. Roald er endelig ferdig med militæret, og skal begynne å jobbe fast i Oslo. Utrolig herlig! Nå er det påtide å planlegge Thailandsturen for fullt og bare reise, can't wait. På lørdag stod jeg mange timer ute på Majorstuen og informerte om DNB sin kampanje; Murphys law. Noen som har hørt om det? Sett reklamene på tv? Uansett, i dag startet jeg dagen rolig, tok meg en dusj og ordnet meg skikkelig før skolen. Det var fantastisk å gi meg selv litt tid i dag morges, istedenfor å rushe avgårde til trening. Skoledagen gikk relativt raskt, og etter skolen slappet jeg av med en kopp kaffe på Wayne's, noe som var helt fantastisk. Etter en slitsom uke var det godt å starte denne litt rolig og forsiktig. Det var godt å plassere tankene sine "i kaffekoppen", istedenfor hos alle andre. Etter sånn en time møtte jeg Silje, og vi dro ut og spiste sammen på Friday's. Var veldig deilig med en slik mandag, men i morgen blir det på'n igjen med trening og sunne vaner.

Hvordan har din mandag vært?
Vinneren av bikinien fra ToDieFor ble Sara, gratulerer! To Die For har sendt deg en email, så sjekk innboksen din om du allerede ikke har gjort det.
Hadde en forferdelig dag i går, og håper virkelig denne blir bedre. Jeg har virkelig ikke ord på hvor ille jeg følte meg i går, uten å gå dypere inn på det. Jeg skulle så mye jeg ikke fikk gjort, og uken kunne ikke fått en dårligere start. I dag er det mandag for meg, jeg bryr meg ikke om hva andre sier. Jeg trenger "a fresh start", og orket virkelig ikke at uken skulle starte slik som den gjorde. Forhåpentligvis blir den bedre. Håper alle andre der ute faktisk fikk en fantastisk start på uken, og får en fin dag i dag også!

Hva er dine planer for dagen?
Hei dere! I dag er det jo fastelaven, noe vi i familien alltid samles for. I dag ble det familielunsj hos mormor med våre tradisjonelle boller med krem og varm kakao til. Nå er revyen også over for denne gang, noe jeg syns er utrolig trist. Vi hadde en avslutningsfest i går kveld med alle som hadde vært med på å hjelpe til med revyen og hadde våre to siste forestillinger. Det er utrolig rart å tenke på at det hele er over! Ingen flere øvinger eller forestillinger. Det positive er at vi får tilbake litt fritid nå, slik at jeg kan jobbe med lekser og trene. Fra og med i morgen blir det virkelig et fullt kjør mot en finere kropp. Jeg er så lei av "revymat", altså fastfood/godis, og at jeg ikke har hatt noen tid til å trene. Blir bra fremover nå!

Hva har du gjort i dag?


// Canon eos 600D - SIGMA 50mm f1.4

Endelig er det helg! Beklager for lite oppdateringer, jeg er så altfor opptatt med revy og skole. Vi har siste forestilling i morgen, noe jeg grugleder meg til. Syns det er trist at det er over allerede, men er veldig deilig å få tilbake litt fritid. Ellers så håper jeg alle får en fantastisk helg! Det kommer konkurranse senere i dag, så stay tuned.

Hva er dine planer for helgen?Hei dere!
Beklager for dårlige oppdateringer, har hatt så sinnsykt mye å gjøre. Nå har vi intensivuke i revyen, og er på skolen hver dag hele vinterferien. Premieren vår er 24. februar, så vi har mye å jobbe mot! Det er jo sketsjer, sanger og mye mer som blir laget til revyen. Revy er kjempe gøy! Mange koselige folk og et supert samhold. Har med kameraet, så skal prøve å få tatt noen flere bilder etterhvert. Ellers så håper jeg alle får en fantastisk ferie videre, misunner dere litt. Kom og se på revyen vår mandag 24. februar kl. 19!! Jeg lover deg at den blir knall!


Hei og hopp, jeg ser ut som den sureste bitchen ever. Haha!
I dag reiser Roald og jeg til faren min, noe jeg tror kommer til å bli veldig hyggelig. Jeg har ikke sett Roald på 18 dager nå, så gleder meg veldig til å se han. Vi skal ta tog, og begge er veldig slitne så regner med at vi sovner på toget begge to. Gleder meg jo også til å se pappa igjen, noe som alltid er like koselig. I helgen skal vi ha "pc-fri", så derfor tar jeg ikke med macen. Jeg har laget noen forhåndsinnlegg, så blogging blir det likevel. Håper i hvert fall alle sammen der ute får en fantastisk helg, uansett hva dere nå måtte finne på.

Hva er dine planer for helgen?
God morgen!
I dag startet vi sent, noe som var veldig deilig. I går var det en nok så travel dag, først skole og så jobb. Jeg skulle egentlig på trening, siste crossfit-dag, men droppet det fordi jeg fortsatt føler meg dårlig. I dag våknet jeg, og det kjentes ut som jeg hadde en ball i halsen. Er utrolig vondt! Jeg sov i nesten 12 timer i natt, men er fremdeles trøtt. Utrolig slitsom! I dag har vi revyøving på kvelden, så blir sent i dag. I tillegg har vi en prøve i morgen, før Roald og jeg reiser til Sarpsborg. Blir godt å komme seg litt unna Oslo og skolearbeid, selv om jeg helst burde vært hjemme.... Men men!

Hva er dine planer for dagen?

Vil du se flere bilder? Trykk her!

Alle plaggene er i salg på www.miinto.no! Løp og kjøp!

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits