Hva syns du om filmen?


God morgen!
Jeg er så sliten etter russetid og midt oppi denne antibiotikakuren. Døgnrytmen min er totalt ødelagt etter russetiden og jeg får ikke sove om nettene heller, what to do!?  I morgen er det klart for TIP-EKSAMEN. Jeg har skrevet ned mange, mange notater - men føler at jeg aldri kommer helt i mål. TIP er faget teater i perspektiv, som da er litt sånn "baktanken" bak teater? Jeg vet ikke helt hva det er selv. Haha! Jeg fikk litt sjokk da jeg kom første skoledag og fikk teaterbøker. Jeg trodde teater kun var tull og moro, men det er faktisk litt teori her også. Jeg gleder meg bare til å få dette unnagjort, slik at jeg snart kan ta sommerferie og bare slappe av. Til høsten blir det ny skole og nye mennesker, noe jeg gleder meg stort til.  Jeg må bare klare å stå på disse eksamenene først.

Dere er kanskje litt lei av å se ryggen min på alle bilder? Har plutselig blitt lei av selfies, tror jeg. Jeg skal prøve å få laget en ny header og tatt litt mer bilder av "meg" også fremover. Men det er vel hyggeligere å se flere fjes på denne bloggen, istedenfor å bare se mitt hele tiden? Jeg vet ikke hva dere syns.

Flere som har eksamen i morgen?
Denne setningen er vel noe man ser hver eneste dag? Enten det er på facebook under profilbilder, på instagram, blogg eller tumblr? Vel, nå ser du den enda en gang på min blogg. Som mange vet har jeg søkt jobb i Disney World for å jobbe der 1 helt år. 1 år uten mor og far, uten kjæresten min, uten vennene mine og 1 år uten fritid. Etter mye om og men søkte jeg likevel på programmet som jeg trodde var min drøm. Dette var i hvert fall det jeg tenkte da jeg sendte inn søknad og hadde brukt flere timer på å formulere en halv side med hvorfor de skulle velge meg til dette. Løy jeg? Ikke akkurat.

I 5 år har jeg tatt bilder. Jeg maste meg til mitt første ordentlige kamera på ungdomsskolen og begynte så smått og ta bilder av ting som ikke ga mening. Så fortsatte jeg. 1 år hadde gått, og jeg forstod at dette ikke bare var noe jeg skulle gjøre på ferie. Jeg forstod at fotografi virkelig interesserte meg, på en måte ingenting hadde interessert meg tidligere. Jeg viet rett og slett hele fritden min til det. Med en gang jeg kom hjem fra skolen måtte kameraet brukes, og bildene måtte puttes rett inn i photoshop for så ut på bloggen. De første bildene jeg tok var som starten på alle hobbyer: dårlig. Tror du virkelig du kan spille gitar ved første forsøk? Nei, tro meg det kan du ikke. Tror du at du kan synge bare ved å åpne munnen og få det til å høres bra ut? Neppe. Tror du at du kan slå på kameraet og kunne alt på første forsøk? Nei.

Man begynner på automatisk og flytter seg sakte men sikkert opp til manuelle innstillinger. Du vet de der greiene du ikke skjønner noen ting av? De der P, Tv, Av, M og A-DEP? Lukkertid og iso? Hva faen er det? Så går det et par år til å google hva disse tingene er og 100 youtube-filmer av diverse folk som prøver så godt de kan å forklare deg det - og plutselig så bare skjønner du alt! Neida, sånn er det heller ikke. Her skal man prøve seg fram så mye at man nesten gråter fordi man bare vil gi opp. Nå snakker jeg selvfølgelig kun for meg selv, ikke dere. Man lærer jo ting forskjellig, men jeg lærte ting ved å prøve meg frem. Hele tiden. Ikke gi opp. Dette er ikke så vanskelig som man tror, det er bare å prøve.

Det jeg skal fram til er at jeg ikke skal til Disney World after all.. Dette er ikke fordi jeg brukte hele dagen min på intervju og ikke kom med, men fordi jeg etter mange om og men bestemte meg for å sende en mail der det stod: Jeg beklager, men jeg ønsker å fullføre alt av skole før jeg tar dette store steget.
Jeg har vært stuck på en dramalinje i 3 år nå, hvorfor i alle dager skal jeg vente enda ett år med å begynne med det jeg elsker? Lære mer? Kanskje bli flink i det her? Den første skolen har fått søknad, nå gjenstår kun et par igjen. Hvis noen har noen gode fotoskoler å anbefale - bring it on!
Hei dere!
Endelig er det fredag og helg. I dag var Roalds siste vakt i militæret, noe som virkelig skal feires i kveld. Jeg er så glad, og føler meg nesten nyforelsket igjen. Blir så godt å bare ha han her hjemme, gå bort til han og se en film eller spise god mat ute. Min gode venninne Emilie og jeg skal dit i kveld med noen andre av vennene til Roald. Har brukt hele dagen i dag på å fikse meg, haha! Jeg er kanskje verdens treigeste på badet. Begynte klokken 12 og ble akkurat ferdig. Litt flaut? Til mitt forsvar så brukte jeg sånne youtube-sminkevideoer og lærte litt mer om sminke. Jeg er egentlig veldig dårlig på sånne ting fant jeg ut. Nå sitter jeg bare og venter på at klokken skal bli syv, for det er jo bare sånn en evighet til. I morgen skal jeg jobbe på et event på Majorstuen for DNB! Det tror jeg blir veldig gøy. Vi skal dele ut gratis kaffe og boller og litt forskjellig, så det er bare å komme innom.

Vinneren av bikinien vil bli kåret snart. Det er ikke jeg som trekker en vinner, det er det todiefor som gjør.

Hva er dine planer for helgen?
Hva syns du?
Her er min "party-playlist" som jeg satt sammen i dag. Håper flere kan få glede av den!
Subscribe / følg gjerne. 

TRYKK HER: 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits