Hva syns du om bildene?
Se flere her: https://www.facebook.com/HeidiNathaliefoto

Hva syns du? 
Hei dere!
Beklager gange 100 for ingen blogging. Jeg som var så godt i gang! Vel, nå er stresset over og jeg kan endelig sette føttene på jorden igjen. Denne helgen har jeg vært på Bilder Nordic på opptakshelg, noe som har vært utrolig spennende. Jeg har alltid ønsket å begynne på den skolen, og da jeg fikk komme på opptaksprøve ble jeg super glad. I går var det litt generell informasjon om skolen og studiet, et par presentasjoner med tidligere studenter og to lærere. På slutten av dagen fikk vi en oppgave vi skulle levere inn i dag før klokken 18. Oppgaven var: "Fotografer essensen til et menneske eller et sted."

Overfor ser du bildene jeg sendte inn på den siste oppgaven vi fikk! Jeg tok disse hjemme hos mormor tidligere i dag, og er utrolig fornøyd egentlig. Hva syns dere?
Og jo, forresten: JEG KOM INN!!!!!!!!!

Hva syns dere? 
Kommer noen svar på et par spørsmål senere i kveld. // CANON EOS 600D // SIGMA 50MM F1.4
MODELL: LYDIA
// Tatt i sommer

Hva syns du?
// Foto: Privat
Modell: SILJE JOSEFIN HORNE
Hva syns du?
// Portretter fra i dag.
Model: Victoria
Styling: Silje

Mer her: https://www.facebook.com/HeidiNathaliefoto?ref=br_tf


Hva syns du?


// Privat 
// 50mm   ISO 100    f/2,0// Modell: Anette 

Hva syns du? 


// Portrettbilder av Victoria tatt i dag

Hvilket likte du best? Kommer flere senere, stay tuned. 


DU KAN SE FLERE BILDER HER! 

Tok disse bildene av Elise på skolen i dag, ble veldig fornøyd. Er en del bilder igjen, men tenkte å vise dere noen likevel! Hva syns du? 
Denne dagen var kanskje en av Roalds kjedeligste. Først ble han med meg på shopping, så skulle vi gå en tur ute og jeg tok med kameraet. Endte med at han stod "modell" for lysseting i 3 timer. Stakar... Han er utrolig snill som faktisk stiller opp på alle mine foto-greier. Jeg prøver så utrolig mye forskjellig, og kommer på 100 ideer når jeg først er i gang med en annen ide. Merker at jeg trenger noen som orker å stå lenge som modell, og som selvfølgelig ikke blokkerer "rare" ideer. Syns ingen ideer er rare, i alle fall ikke innen foto/kunst - da funker alt! 

Hva syns du om disse bildene? Jeg ble mest fornøyd med det øverste, pga. lyset. 


Hva syns du om bildene? 
Tok disse bildene av nygifte broren til Roald og kona hans, Kai og Orawan. Er de ikke søte? 
// tatt en gang i juli-august. -  Det er bh-stroppene man ser på det øverste bildet. Stappa de nedi en kjole fordi jeg ikke syns de var noe fine. 

Utrolig nok hva hår kan gjøre med en person. Når jeg ser tilbake på disse bildene angrer jeg på at jeg farget håret, men så husker jeg at jeg ikke er like brun mer og da er det ikke like fint. Ikke på meg i hvert fall. Var forresten innom expert her i går, og tittet over kameraene som stod der. Jeg sitter jo og drømmer meg vekk i nye kameraer og nye objektiver hver gang jeg går inn i en elektrobutikk. Fikk ikke så mye ut av å snakke med han fotofyren som stod der, så står fremdeles ved at jeg ønsker meg 5D mark iii =) Men, har jeg råd? Nope. 

Hva syns du om bildene? 


Savner denne jenta her utrolig mye. Gikk fra å se henne hver dag til at hun plutselig dro tilbake til Estland. Må komme meg dit på besøk snart, merker at savnet er stort. 

Hvilket bilde likte du best? // Gamlebyen i Fredrikstad 
Hva syns du? 
Hva syns du? 


Modell: Ylva Piene 

Hva syns du? 
Modell: Ylva Piene 

Hva syns du om bildene?  


Modell: Gine Bakkengen 
29. 08. 2013 

Hva syns du? 
Røde nesetipper, skolestart, store gensere, skjerf, vest, jakke og ikke minst; et nydelig lys. Jeg elsker faktisk høst! Jeg elsker moten, selv om jeg ikke er moteinteressert, jeg elsker at man kan gå i gensere og bukser uten å svette i hjel, jeg elsker å møte alle vennene mine igjen og jeg elsker at sommeren fremdeles henger igjen i en liten tynn tråd. Det er ikke dermed sagt at jeg hater sommer, og at min favorittårstid er høst... Eller kanskje det er det? Jeg vet ikke når jeg tenker meg om. Høsten er veldig koselig, syns nå jeg. Det blir litt mørkere, og da er det ekstra godt med en kopp kakao og en film på tv. 

Hvilken årstid er din favoritt? 
Alle bildene er tatt ute i naturlig lys, som dere sikkert ser. I dag har jeg testet ut utrolig mye nytt, mest lyssetting. Jeg syns det var drit vanskelig, og er egentlig ikke fornøyd i det hele tatt. Det eneste bildet jeg er utrolig fornøyd med er det øverste. Men, men! Øvelse gjør mester, eller hva? Hva syns du om bildene? 
Kommer flere i kveld! 

Hva syns du? 

 


Hva syns du?
Canon eos 600D, 50 mm f/1.4 - redigert i lightroom 

Hva syns dere? Var det fine bilder? 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits