Hei dere!
Så hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, det setter jeg stor pris på! Dagen gikk faktisk ikke til meg selv, men til rommet mitt. Vel, det er jo en del av meg det også da- hehe. Søsteren min og jeg tok oss en tur på IKEA, og jeg har brukt resten av dagen på å organisere rommet mitt. Den siste tiden, etter Hove, har jeg bare gitt totalt f i alt og rotet skikkelig til. Nå er det utrolig koselig her, har til og med fått meg større seng jippi!! Så tenkte bare å vise dere noen små detaljer, så kan jeg ta et bedre bilde av alt i morgen når det er litt bedre lys.Nå er jeg utrolig spent på hva dere syns!! Jeg ble veeeldig fornøyd selv, skikkelig "meg-rom" hehe.
Sååå, hva syns dere?
 

Hei kjære lesere!!

Nå har jeg hatt en skikkelig effektiv dag, både med trening og flytting. Jeg har bare flyttet inn på søsteren min sitt rom da, men det føles godt. Jeg var så lei av mitt eget rom, var ikke plass til å gjøre noen ting her. Men nå, nå har jeg litt bedre plass. Tidligere i dag var jeg på trening, så dro jeg med foreldrene mine til Lefdal for å bytte noen kaffekapsler og for å skaffe et nytt minnekort. Endelig har jeg skaffet det, og det skal feires med en videoblogg. I morgen er det russedugnad mest sannsynlig, men har ikke fått tid og sted enda.. Hvis det ikke blir noe av, så skal jeg love dere at jeg skal filme en video med svar på spørsmålene jeg har fått inn og spørsmål jeg ofte får her på bloggen.

Er det noe du lurer på er det bare å komme med det!
Spør i vei!
Hva ønsker du deg av kamerautstyr?
 Hvor er bildet tatt? 

Dette bildet er tatt i Kristiansund et eller annet sted inni skogen. 

Hvilket kamera og objektiv har du brukt her?

Canon eos 600D + SIGMA 50mm f / 1.4  

Hvor redigerer du bildene dine?
Lightroom 5 & Photoshop CS6 Hvordan redigerer du bildene dine?  
Dette spørsmålet får jeg hver eneste dag, og jeg har ikke noe fasit svar på hvordan jeg redigerer bildene mine. Kan si med en gang at jeg startet å redigere bilder fra google allerede i 6. klasse og der har det bare fortsatt. Har vært helt obsessed med diverse redigeringsprogrammer og har ingen fasit svar på hvordan jeg redigerer bildENE mine. Alle bilder er forskjellige, og det samme er det med redigering. Jeg har ikke en fast måte å redigere bildene mine på, fordi en type redigering ikke passer på alle bilder. Det er det samme som et klesplagg, det ser ikke like fint ut på alle. 

Hvordan redigerer du sånn at du får en runding med tekst i på bildene dine? 
Dette kan du enkelt gjøre gratis på picmonkey.com, utrolig smart!! Her er et eksempel: Har du kjæreste i militæret? 
Ja! Han er på Gardemoen, men helt siden vi begynte å holde på har han vært i militæret - så dette er ikke et problem for oss. Vi er vandt til at vi møtes i perioder, og ikke ser hverandre den andre perioden. Heldigvis er han ikke så langt unna, så vi møtes av og til når han ikke har perm også. Hva står det?
Con te partiro som betyr "with you I will leave" .
Jeg tok den i sommer, og den er dedikert til morfaren min. Som noen kanskje vet er dette en av Andrea Bocellis mest kjente sanger, som på engelsk heter "Time to say goodbye". Jeg har fått kommentarer i ettertid på at jeg burde hatt en apostrof over den siste o'en, men det har jeg som dere ser ikke gjort. Heldigvis er det ikke noe problem å fylle inn det ved en senere anledning, så kanskje jeg gjør det. Syns for å være ærlig det ser finere ut uten den der streken over o'en, og siden jeg er norsk er ikke den like viktig for meg. Krangla med en italiener om dette på instagram og han mente hele betydningen ble annerledes, men for meg er den ikke det. Selv om jeg ikke har en jævla prikk over o'en, betyr ikke det som står der noe mindre for meg enn hvis den prikken var der. 
Dere kan lese mer om tatoveringen her. 

Gjorde det vondt å ta tatovering? 
Nei, det var mer sånn at det begynte å svi. Er jo ikke behagelig, men jeg syns ikke det var vondt. 

Byttet du skole tilbake igjen? Hvorfor?
Ja, det gjorde jeg. Dette var ikke fordi jeg ikke trivdes, men fordi jeg savnet den forrige klassen min utrolig mye - noe som veide veldig opp. 

Hvor jobber du?
Jeg jobber som resepsjonist hos Harald Huysman Karting på Alnabru. Det er altså et GoKart senter der man kan komme å kjøre gokart. 

 Noe annet dere lurer på? 
Hvilken blogg er din favoritt blogg? 
Det er egentlig et vanskelig spørsmål, fordi jeg går igjennom så mange hver dag. Jeg har ikke en konkret blogg som er min favoritt blogg, men jeg leser utrolig mange blogger som inneholder mye om fotografi fordi det er morsomt å bli inspirert og lære litt av andre.  

Hvem ser du opp til?  
Ååh, det er så utrolig mange der ute. Jeg har alltid vært en stor fan av Miley Cyrus, men den siste perioden har jeg virkelig bare blitt mer og mer skuffet. Jeg syns ikke lenger at hun er et godt forbilde, i og med at hun doper seg og gjør de tingene hun gjør på scenen. Personlig syns jeg det er vanskelig å plutselig finne seg et nytt forbilde, så det har jeg i grunn ikke tenkt over. 

Hva heter du på instagram? 
heidinathalie eller HNphoto - på den ene profilen har jeg kun bilder som er tatt med kamera og ikke iphone.


 
Hvor får du stilinspirasjon fra? 
Nå er ikke min stil akkurat så veldig mye å skryte av, i og med at jeg ikke interesserer meg for mote i det hele tatt. Jeg får egentlig bare inspirasjon fra folk jeg ser i byen, venner, bloggere osv.  -mer eller mindre det vanlige, tror jeg? 

Abonnerer du på noen magasiner?
Nei

Hva gir deg inspirasjon til å blogge? 
Jeg blogger jo egentlig bare fordi jeg vil vise frem bilder og få tilbakemeldinger på det. Men jeg blir selvfølgelig mer inspirert og får mer lyst når jeg leser andre sine blogger eller har gjort noe morsomt jeg vil dele med andre. Hvordan er forholdet mellom deg og kjæresten din?  
Forholdet mellom Roald og meg er veldig fint, vi har det utrolig bra sammen. Han er i militæret, som nevnt 100 ganger før, men det er alltid like godt å se han igjen når han kommer hjem til perm. 
Hvor lenge har dere vært sammen?  Har vært K J Æ R E S T E R siden juli, men holdt på siden mars. 
Hvor gammel er han?   Han er 22. 
Bor han i Oslo?  Ja, han har leilighet i Oslo - men er opprinnelig fra Kristiansund. 

Hvordan pc har du? 

MacBook pro 13'' med retina skjerm

Hvilket kamera bruker du?
Canon eos 600D.

Hvordan redigerer du bildene dine?  
Det er forskjellig fra gang til gang, så det blir litt vanskelig å svare på. 

Har du vurdert å bli proff fotograf? 
Det er drømmen, ja. Men tror det skal litt til!  

Hvor redigerer du bildene dine?  
Alt blir redigert i Lightroom 5 og Photoshop CS6.  Disse programmene koster penger med mindre man går på medier og kommunikasjon. 

Hvilken font bruker du på logoen din? 
sign-handwriting står det her! Lastet ned fra nettet. 

Hvor bestilte du kalenderboken din?  

EBAY! 

Hvor jobber du? 
Jeg jobber som resepsjonist på Harald Huysman Karting. Det er utorlig morsomt, og det er et utrolig godt arbeidsmiljø. Trives veldig!!  

 


Hei, tenkte for en gangs skyld å skrive litt. I dag har vi hatt avslutning for 3. klasse, noe som var litt trist. Blir så merkelig å plutselig bli en 3. klassing, hehe. På mandagmorgen reiser jeg til Tyrkia sammen med Roald. Jeg gleder meg så mye, det er faktisk litt vilt hvor mye jeg gleder meg. Vi skal være borte i 10 dager, og bo på et all inclusive hotell i Alanya. Det tror jeg blir helt fantastisk! Jeg elsker sommer, og jeg elsker syden. Kommer til å ta med meg mac + kamera, så forhåpentligvis skal jeg få oppdatert. Har fått inn en del spørsmål, så jeg tenkte bare å svare på de. 

Kan du legge ut oppskrift på pannekakene? 

Det kan jeg helt sikkert gjøre! Jeg fant egentlig bare en oppskrift på nettet og gjorde det litt mitt, var virkelig helt himmelsk smak. Sparte faktisk litt av røren til i morgen, for da kommer Roald hjem! woo! 


Hvilket kamera bruker du? Canon eos 600D! 

Hvor er cardiganen fra? H&M 


Hvilke objektiver er det du bruker? 
Sigma 50 mm f/1.4 &  Sigma 55 - 200 mm f/4-5.6 

Når kommer svarene på spørsmålsrunden (jeg hadde akkurat fylt 13 år) ? 

Det har tatt litt tid for meg og innse at jeg delte det innlegget. Jeg har derfor avventet å svare på spørsmålene som har kommet inn, vet ikke når jeg besvarer dem, men det vil ikke bli så altfor lenge til. 

Er det trygt å være modell for deg? Tenk om du er en 50 år gammel mann? 

Den eneste grunnen til at jeg ønsker at folk skal stå modeller for meg, er fordi jeg ønsker å øve meg på å ta bilder fordi jeg ønsker en utdanning innen fotografi. Siden jeg ikke går medier og kommunikasjon, er det ikke slik at jeg jobber i studio eller tar bilder til skoleprosjekter. Siden jeg syns det er kjempe morsomt å ta portrettbilder og øve meg, har jeg valgt å spørre folk om de ønsker å bli tatt bilder av. Det er ikke fordi jeg er en ekkel pedofil mann, som ønsker å ta bilder av jenter/gutter nakne for så å legge det ut på nettet. Jeg er faktisk bare 18 år gammel, haha! Disse modell-greiene er bare hvis jeg ønsker å ta et par bilder hvis jeg har en eller annen idé, og trenger folk som kan stille opp. Er ikke alltid venner kan, og da er det jo litt greit med litt backup. 

Tror ikke det var noe mer for denne gangen. Er det noe annet du lurer på? 
 
Da har jeg bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde. Dette er mest i forhold til "Jeg hadde akkurat fylt 13 år", så hvis du har noen spørsmål du ønsker å få svar på kan du godt sende inn spørsmål. 
Vil også bare si atter en gang at jeg er utrolig takknemlig for alle kommentarer jeg har fått på innlegget, beklager at jeg ikke får svart på alle. Syns det er utrolig koselig at så mange har lagt igjen en hyggelig kommentar og støttet meg. Vil selvfølgelig også gi en stor takk til de nærmeste vennene mine og alle dere andre som har ringt og sendt meldinger både på tlf. og facebook.

Jeg skal forsøke å svare på det jeg føler jeg kan svare på.
Navn vil ikke bli nevnt .

Er det noe du lurer på? 
Vil bare si tusen takk for alle hjerter, meldinger, telefonsamtaler og kommentarer på forrige innlegg. Det har kommet som et stort sjokk for meg at jeg har fått så mye oppmerksomhet rundt dette innlegget. Jeg var veldig redd for å poste dette innlegget, redd for at folk skulle dømme meg, være frekke, ikke tro på meg eller få et annet syn på meg. Det virker ikke som at noen ser på med annerledes, noe jeg er veldig glad for. Bloggen kommer ikke til å endre seg, den vil fortsette å være et sted der jeg plasserer tankene mine og bildene mine. Hvis dere har noen spørsmål så kan jeg ha en spørsmålsrunde på bloggen, men det kommer litt an på hva slags spørsmål dere stiller selvfølgelig. Jeg tenker at en spørsmålsrunde kan være lurt, ikke bare for meg, men også for andre. Dette kan få enkelte til å vite at de ikke er alene, og det kan også hjelpe meg å få "snakket ut" om det. Hvis dette hadde vært interessant, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. 

Kommer snart! 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits