Hei dere! De siste dagene har virkelig gått i ett. Jeg hadde den siste helgen med alkohol før Gran Canaria og koste meg stort med vennene mine, i tillegg til at jeg måtte jobbe i går. Satt på jobb med solbriller og pepsi max, var faktisk grusomt hvor lenge det føltes ut som jeg satt der. Da jeg kom hjem ble i "deppehumør" og bestemte meg for at jeg ikke skulle gå dit igjen. Så i dag sov jeg lenge, tok på treningstøy og mannet meg opp til å gå på vekten. Heldigvis veier jeg bare noen gram mer enn sist jeg veide meg, noe som motiverte meg til å løpe sammenlagt 7km! Holy macaroni, det var godt og vondt. I dag skal jeg møte noen venner i byen, ta litt bilder og unne meg en liten cafesalat som premie siden jeg var så flink - hehe. Håper ellers at flere har hatt en knallbra start på uken!

Flere som har trent i dag?
Etter en knall russetid og uker uten stramt kosthold og trening, har jeg ikke turt å gå på vekten igjen. Før russetiden hadde jeg greid å gå ned 2kg, og var faktisk lykkelig. Dette var på kort tid, vel og merke, men jeg hadde gjort alt på riktig måte. Jeg hadde ikke gått på noen duste-diett, teatox, detox, sultet meg eller noe som helst. Det eneste jeg gjorde var trene 40 minutter - 1,5 time hver dag og spise riktig mat. For tro meg, selv om man kanskje kan tro at det vil ta 2 år å gå ned disse to kiloene, så faller de av fortere enn man tror - det gjorde de i hvert fall hos meg. For å gå ned i vekt og bli der, har jeg forstått at det ikke finnes noen snarveier. Det er ikke bare å slutte å spise en ukes tid eller rense kroppen og aldri spise igjen. Det som hjelper, tro det eller ei, er trening og et sunt kosthold.

Ifjor var jeg litt mindre enn hva jeg er nå, men jeg fikk kjæreste. For min del var dette både positivt og negativt. Med kjæresten kom det kosekvelder, kjærestekos, tacokvelder og treningen ble lagt på hylla. Etter sommeren bestemte jeg meg for å begynne igjen, men det ble aldri noe regelmessig trening på meg. Kostholdet gikk rett i dass og jeg tenkte virkelig ikke over hva jeg stappet i meg. Da julen nærmet seg og disse fine kjolene skulle på merket jeg at jeg plutselig måtte se etter en størrelse større på klærne jeg skulle ha. "Heldigvis" hadde kiloene lagt seg jevnt over, og det var ikke bare et sted det var veldig stort. Jeg kan ikke akkurat sitte her og si at jeg er smellfeit, for det er jeg ikke. Men, det handler litt om det å være fornøyd med seg selv og føle seg vel - det gjorde jeg ikke. Jeg begynte å prøve detoxer, teatoxer og diverse snarveier som ikke funket og ga tilslutt opp.

Det verste med å gå opp i vekt, for en som aboslutt ikke trenger det, er vel selvfølelsen. Da jeg var på mitt verste i vinter begynte jeg på crossfit og trente to ganger i uken i fire uker. Hardt! Det var hardtrening på sitt verste, men føltes så godt etterpå. Da kurset var over og jeg skulle trene på egen hånd var jeg ikke motivert nok, og skolen kom i veien. Jeg var i et forhold, fremdeles, og hvis det var et problem eller noe trist som skjedde der klarte jeg ingenting. Jeg klarte ikke skole, jobb eller trening. Det endte heller med at jeg bare lå hjemme i sengen og gråt. Dette gjentok seg ofte. I april begynte jeg å forstå at det ikke var alle disse tingene rundt meg som var problemet, det var meg selv. Det var på tide å faktisk ta tak i nakkeskinnet, og dette gjorde jeg ved å melde meg på et kurs der jeg lærte om kosthold. Det var virkelig det jeg trengte, og som har fått meg hit jeg er nå.

Jeg tenkte å skrive et motivasjonsinnlegg til dere lesere slik at dere kan forstå at det ikke er enkelt å komme i gang, men at når man først er i gang så går det på skinner. Selvfølgelig kommer det dager hvor ting går skeis, men det er da man må tenke at "spist er spist" og at det er greit. Man må bare forstå dagen etter at man må fortsette, uansett. Du kjenner deg kanskje igjen i det at man spiser noe usunt den ene dagen også fortsetter det sånn i en lang periode før man innser at man kanskje har dummet seg litt ut? Prøv å unngå det, og tenk heller dagen etter at det er lov å kose seg en gang i blant! Men ikke hver dag!

Etter å ha lest dette tenker du kanskje: tror hun at hun har gått ned skikkelig mye eller noe? Men dette er ikke tilfellet. Jeg vet at seks kilo ikke er mye, i forhold til det jeg vil gå ned, men det er virkelig en knallstart! Det er motiverende å se at kiloene går av etter hardt arbeid. Jeg kommer ikke til å gi meg her! Fra april til i dag har jeg gått ned 6kg, og det er noe jeg faktisk er stolt over.

Selvfølgelig er alle bilder på hvordan jeg så ut i vinter borte, følte meg så uvel.
Hei og hopp!


I dag hadde vi norsk tentamen på skolen, min aller siste, noe som er helt utrolig å tenke på. Neste år sitter jeg forhåpentligvis på en fotoskole og gjør noe helt annet enn det jeg gjør nå!
I det siste har ting gått treigt, for å være ærlig. Jeg vet ikke om dette er noe dere merker i forhold til fraværet på bloggen eller om man kanskje ikke gjør det? Jeg har i hvert fall hatt en skikkelig dårlig periode uten trening, med mye usunn mat, vært i dårlig humør, ikke prestert godt på skolen og ikke levert inn noe av det jeg skal. Vi har hatt en periode nå med utrolig mange innleveringer, og jeg klarte å mestre 2 av dem. Dette resulterte i en reality-check i dag tidlig da jeg så jeg hadde fått karakteren 2 i TEP (teaterfag). Om jeg begynte å grine? Ja. Jeg er ikke en person som pleier å få dårlige karakterer, men i det siste har ting vært snudd helt opp ned.

En annen reality-chech kom da jeg gikk på vekten i går morges. For å si det slik, det har endt opp med matplaner og treningsplaner frem til august der målet er å delta i maraton. Jeg skal ikke lenger ha et mål "om å bli tynn" eller et mål som er for langt unna. Jeg har virkelig gått på en skikkelig smell, og er virkelig skuffet over meg selv. Jeg kommer til å kjøre dette løpet hardt, noe jeg fortjener etter som jeg har behandlet kroppen min og helsen min så dårlig. Herregud, blir kvalm av å tenke på det. Om 3 uker og 4 dager er det tid for russetid, og jeg kommer virkelig ikke til å bli "tidenes russ" som drikker til jeg stuper hver dag. Dette er det du får igjen for å spise usunn mat, bli super depressiv og ikke prestere godt nok. Eller ikke du, men jeg.

Da jeg kom hjem fra tentamen i dag hoppet jeg inn i shorts og dro bort på Ekeberg sletta igjen sammen med Roald. Han er så grei som gidder å trene meg. Han har jo vært 1 år i militæret og kan veldig mye om trening fra før av, så er veldig bra at han tar seg tid til å hjelpe meg i gang med treningen igjen. Føler meg som en 100 år gammel dame som aldri har løpt før, og som er i ferd med å spy etter 10 meter. Glad jeg snart har vært sammen med han 1 år og at han kjenner meg såppass godt at jeg faktisk tør å vise hvor dårlig trent jeg er nå. Fy faen.

Ellers så håper jeg dere der ute har det bra! 
Hola!Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en god treningsøkt ute i finværet, var kjæresten min som endte opp som PT i dag. Medlemsskapet mitt på SATS har gått ut, så nå må jeg finne andre løsninger. Ble presset til å løpe sinnsykt mye i dag, og i morgen blir det på'n igjen, hurra!

Flere som har trent i dag?


God morgen, dere!!
I dag stod jeg opp klokken seks, og dro på spinning halv syv. Syklet en time og klinte til med styrke på hele kroppen etterpå. Da jeg kom hjem lagde jeg meg frokost, cottage cheese og epler, noe som smakte utrolig godt. I dag er det en ganske lang og tung skoledag, så jeg har laget noen mellommåltider (inkludert lunsj) slik at jeg ikke skal gå i kantinen og kjøpe masse mat. Ingenting der er sunt uansett. Er en helt fantastisk følelse å vite at jeg har stått på så hardt så tidlig! Kjente svetten rant hele økta, haha. Håper alle får en fantastisk dag!

Hei dere!

I dag er det onsdag, yeey. Lillelørdag allerede! På fredag kommer Roald hjem, noe jeg gleder meg stort til. Nå er han endelig ferdig i militæret for godt, og det skal bli fantastisk å få han hjem derfra. I dag skal jeg på trening. Som dere kanskje har forstått har livet mitt vært viet til revy i noen uker nå, og har derfor ikke fått trent like mye som jeg burde. Nå er jeg i gang på en teatox-kur jeg aldri rakk å starte på pga. revyen tok overtak og jeg ikke fikk tid til å spise riktig. Skal på en crossfit-økt i dag på SATS, eller i hvert fall noe jeg syns ligna veldig. Synd medlemsskapet mitt går ut denne mnd. nå som jeg har funnet ut at de har slike treningsformer der. Syns det er unødvendig dyrt å betale så mye for et treningssenter, når jeg heller ikke har vært der så mye. Er mamma som betaler, og syns det er dårlig gjort overfor henne. Derfor har vi nå sagt opp, og da bytter jeg nok mest sannsynlig til Fresh Fitness igjen eller melder meg inn på crossfit'en ved Furuset.

Håper alle har en fin fin dag!
Minner om at konkurransen der du kan vinne bikini fremdeles pågår, og avsluttes i morgen. Meld deg på her!Hva er dine treningsplaner for uken? 
God kveld, du som leser dette.  Nå ligger jeg endelig i sengen plantet under dyna etter en altfor lang dag. Den startet ufattelig dårlig, men endte helt greit. Jeg skulle bli vekket av Roald kl. 0600 for så å dra på trening, han ringte halv syv og da rakk jeg det ikke. Deretter lå jeg og sutret i sengen fordi jeg ikke rakk det, før jeg stod opp og lagde meg ett egg til frokost. Så var jeg på skolen i hundre år, før jeg dro og møtte mormor for å julegaveshoppe. Kjøpte inn litt ting til Roald og noen andre, før jeg ble med til henne og spiste middag der. Er så koselig å ha en mormor, spesielt når man blir invitert på mormor-middag! Treningsbagen var med, og jeg dro på trening etter jeg hadde vært hos henne. Tok ikke noe styrke i dag, men trente heller litt kondisjon. I morgen tidlig er det på'n igjen, da er det bryst/armer/mage som står for tur og revyøving på slutten av dagen. 

Hvordan har din dag vært? 
Hei dere!

I dag har vi avspasering til kl. 1230, og ved den anledningen stod jeg opp kl. 9 for å gå på trening. Utrolig deilig!! Trente bein og rygg, og hadde seriøst problemer da jeg skulle gå hjem! Haha, Autch! Nå skal jeg hoppe i dusjen, for så å spise litt frokost. Har allerede drukket proteinshake, så venter litt med maten.

Skal du trene idag?
Er du en av de som aldri har tid til å trene, ikke orker eller ikke har tid? Vi har vel alle slike perioder der vi ikke orker, ikke gidder, ikke har tid, ikke vil osv. - men hvordan skal man komme seg ut av den perioden? Jeg gikk en ganske lang periode uten å trene noe som helst i 1. vgs - fordi jeg ikke orket. Jeg trodde selv at trening tok for mye tid, og det hadde jo ikke jeg tid til. Men, ettersom jeg har begynt å trene en del den siste tiden har jeg faktisk forstått hvor deilig det er og hvor lite det tar av tiden din. Man må bare være motivert nok, og klare å planlegge i forveien. Her har jeg laget en liten liste over ting som har fått meg motivert, og jeg håper jeg kan få deg litt motivert også.Nye treningsklær!
Er det en stund siden du har trent? Kanskje er du som meg, som har spilt håndball/fotball og ikke har trent stort i thights men heller shorts? Det er snart jul, ønsk deg noen nye treningsklær, det er faktisk motiverende. Det er på en måte det samme som hvis du kjøper deg en ny genser, så vil du gå med den med en gang for å vise den frem - gjør det med treningsklærne også!♥ Sett realistiske mål

Ikke følg venninnen din sitt mål, følg ditt eget. Det er din kropp og din helse, ikke noen andre sin. Det er derfor du som må bestemme deg for hva målene dine er. Kanskje er det bare å trene 2 ganger i uken for å holde seg frisk og rask, eller kanskje er det å gå ned i vekt. For noen er vektnedgang helt fjernt, og de ønsker å bygge muskler. For meg er målet å gå ned i vekt, og få mer markerte muskler. Jeg vet at dette er noe som tar tid, og har derfor ingen forventninger om å se resultater raskt.


Treningsprogram
Et treningsprogram er noe som hjelper meg veldig med treningen! Da er det lettere fortsette også, og vite hvor du startet (antall kg f.eks) og hvor du er etter en stund. Pluss at man ikke glir ut på samme måte som man gjør uten.

♥  Du MÅ ikke løpe, du kan sykle, svømme og gjøre andre ting!
De fleste jeg følger på instagram er fitnessmodeller, treningsfreaker osv. og et par venninner som tar bilder av hvor mange mil de har løpt på mølla... Jeg har aldri vært glad i å løpe, men har alltid tenkt at det er det man "må" for å trene "ordentlig". Skjønner du hva jeg mener? Siden alle andre gjør det, må jeg og. Men sånn er det absolutt ikke! Det finnes så mange forskjellige måter å trene kondisjonen sin på, blant annet spinning, noe jeg syns er veldig morsomt. Det kommer jo også helt an på hva du vil oppnå med treningen, kanskje du ikke "trenger" å løpe?

Ikke gjør det samme hver gang du er på trening!
Det er ikke gøy å gjøre det samme hver gang man trener, da går man lei. Hvis du har mulighet til å være med på gruppetimer, gjør det!Tren med en venn!
Finn en venn å trene sammen med, det er lettere når man er sammen! Da kan man motivere hverandre, hjelpe hverandre med tyngre øvelser også er det selvfølgelig hyggelig. Jeg trente med venninnen min Silje en del, men nå trener vi på forskjellige treningsstudioer så er for det meste på trening alene.


♥ Do it for the after-picture
Det er en setning jeg ser hver eneste dag på bilder rundt om kring. Den setningen er veldig motiverende for meg, i og med at jeg ønsker å gå ned i vekt og faktisk VIL at kroppen min skal se annerledes ut. 

Var du tynnere/mer markert før? Bruk det som motivasjon!

Dette er meg med ca. ett års mellomrom! Bildet til høyre er tatt rett før sommeren, og jeg var ganske fornøyd. Da sommeren kom ga jeg helt opp, og trente såvidt. Nå er jeg vel midt i mellom de to bildene, og målet mitt er at jeg skal bli enda tynnere og mer markert enn på bildet i mai!

HVA MOTIVERER DEG?


Jeg har kommet til dag 5 av min teatox-diett, og den har gått bra.  I går endte jeg opp på en to-timers gåtur i skogen med Silje og 4 hunder, der vi i tillegg tok noen intervall-øvelse.  I dag har jeg drukket smoothie, spist eple og havregrøt og barer fra WASA som er laget av fullkorn. Skal på trening i dag også, noe jeg ser veldig frem til. Før jeg startet på dette tok jeg bilde av meg selv for moro skyld, slik at jeg kan sammenligne før/etter. I går tok jeg bilde igjen, kun for å ha det selv, på samme tid som sist. Det er forskjell! Men, selvfølgelig ikke veldig mye forskjell. Jeg kan ikke forvente å se mye forskjell på de få dagene, men det er faktisk en bitteliten forskjell - noe som er veldig motiverende til å fortsette. Jeg har lest og sett på diverse mennesker som selv har prøvd dette, ikke artikler/ekte mennesker, som ser de små resultatene fort. Teen lover jo faktisk at man kan se resultater selv om man ikke følger matplanen til punkt og prikke, fordi den bidrar til å forbrenne fett, gi mer energi, rense kroppen for materialer som kan omdannes til fett og gi en metthetsfølelse slik at man ikke spiser mer enn nødvendig. Jeg skal ikke legge ut det bildet her eller noe annet sted, men da vet dere i hvert fall at dette faktisk funker. 

Igjen; Jeg går ikke bare på denne diett-greia for å gå ned i vekt, men også fordi jeg ønsker å forandre min livsstil og mitt kosthold. Jeg har så lenge kludret det til når det gjelder frokost, lunsj og middag. Har aldri vært noe frokost-menneske, men merker så godt at frokost virkelig gir en god start på dagen og at man får mer energi. Jeg ønsker å være ærlige med de av dere som leser dette, og kanskje vil prøve det ut selv. Jeg ønsker ikke legge skjul på mat som er "feil",  fordi dette er noe jeg gjør for min egen skyld. Jeg vil ikke lyve til meg selv, eller til dere når det kommer til alt dette. Det er for mange der ute som jeg er sikker på har "cheatmeals" og som ikke forteller det fordi det er "flaut", man "angrer seg" og fordi man føler man har "feilet".

Det er lov å kose seg, bare gjør det med mtåe 
På onsdag da vi var ute og drakk, endte selvfølgelig noen av oss jentene opp på mc'ern. Jeg er faktisk veldig lite der, men endte opp med å kjøpe noe likevel. Heldigvis i en liten dose,cheeseburger, men etter mange tanker rundt dette har jeg funnet ut at det er OK. Jeg tror bare man må planlegge de måltidene før man velger å spise dem, slik at det ikke skal skje ofte. Jeg tror også det kanskje kan være bra å ikke skylde på seg selv/angre, for da blir man bare sentimental og tenker at dietten/kostholdet er ødelagt. Så lenge man ikke hiver innpå, så går det greit. Hvis du for eksempel skal i en bursdag kan du heller spise deg mett på maten, og ikke kakene. Et annet tips er å kanskje spise før man kommer hjemme, slik at man ikke hiver i seg en halv pizza fordi man ikke har spist det på lenge. Man skal kunne kose seg, selv når man har et kosthold som er ganske strengt. I og med at jeg faktisk ønsker å beholde denne livsstilen jeg prøver å få nå, så er det bra å lære av det. Jeg lærte i hvert fall at det er bra jeg ikke kjøpte meg hele mcdonalds og spiste det, men istedenfor at jeg behersket meg og kjøpte det minste de hadde. På et eller annet punkt ender man opp med å sprekke uansett, og da vil man kanskje ende opp med å spise enda mer enn hva man ville gjort hvis man tar seg lov til å kose seg litt i blant. 

 
Først: Tusen takk for alle tips, råd og lykketil-meldinger, er kjempe morsomt å få. Vil også si at jeg ikke gjør dette fordi jeg vil bli tynn, gjør det først og fremst for å hjelpe meg selv med å endre hele kostholdet og livsstilen jeg har nå. Jeg har vært helt ødelagt de siste årene, spist dritt, flydd opp og ned i vekt, ikke trent, ikke orket skole, vært lei meg and so on. Jeg er så lei av å være lei meg, av å se meg i speilet og føle at jeg ikke skinner på samme måte som mange andre der ute. Jeg vil ikke at folk skal tro at jeg prøver å gå på en rask slankekur, for det er ikke det dette er. Selv om det kanskje står weightloss på pakka, så er det ikke bare derfor. Det følger med en matplan jeg følger, med mange forskjellige retter som skal spises. Du kan lese mer om teatox og detox her. Dette er da matplanen for i dag! Spiser lite og ofte, og spiser sunt. Prøver i tillegg å få i meg nok vann, og være mest mulig i bevegelse. Jeg kom hjem såppass sent i dag pga revyøving, så ble ikke noe trening annet enn revyøving og gåing i byen. I tillegg til å notere det jeg spiser, lager jeg film og dokumenterer i bilder. Dette er kun for min egen del, sånn at jeg faktisk skal gjennomføre.  Nå er jeg utrolig trøtt, sliten og har bare lyst til å lukke øynene så jeg kan sove. I morgen er en ny dag, nye måltider og nye smaker. Håper alle får en fantastisk fin kveld og natt. Vi blogges i morgen! 
Jeg har bestemt meg, og jeg skal gjennomføre. Jeg skal drikke de to koppene med te hver dag i 14 dager, spiste vegitarmat og trene ved siden av. Jeg begynte i går, og merker at magen rumler allerede.. Jeg som trodde jeg nærmest var avhengig av å få kjøtt i meg for å bli mett? Vel, vi får nå se på dette. Tok bilder som skal være "før"-bilder i går, og om 13 dager skal jeg ta "etter"-bilder. Hvis du vil være med på min reise disse 14 dagene, råder jeg deg til å følge meg på instagram. Jeg får ikke oppdatert bloggen like ofte som instagram, og der legger jeg ut bilder jevnlig.  I går var jeg på bodypump, og det kjennes virkelig på kroppen i dag. Støl på plasser jeg ikke visste det gikk an å bli støl. Fy, så godt! I dag skal vi på teater med klassen, og etter det har jeg revyøving. Jippi! Blir morsomt. 

Følg meg på instagram; heidinathalie :) Så skal jeg følge deg tilbake.  
Hva heter du på instagram? Har du prøvd teatox før?  
Tilbake til rutiner(som jeg forøvrig ikke har hatt), trening(som ikke har vært på timeplanen siden før sommern) og jobb + skole. En ny nedtelling til neste ferie har herved startet, og jeg undres hva jeg skal finne på når denne perioden er over. Herregud, for et liv. Jeg kan ikke helt fatte eller begripe hvor all tiden blir av! Plutselig er det minusgrader ute og folk vandrer rundt i svære jakker, det blir mørkt tidlig og man sitter plutselig med familien og åpner julegaver. Faens vinter, jeg hater deg - men samtidig så er du koselig og gjør meg lykkelig. I hvert fall på den romantiske fronten! Er det noe jeg elsker, så er det å lage meg en stor kopp kakao og sette meg foran peisen med min kjære. Ellers så er det ikke stort. Bruke pengene jeg tjener inn på andre er jo hyggelig, bortsett fra at jeg heller skulle likt å brukt dem på meg selv. Okey, jeg vet ikke helt hvorfor jeg snakker om julen - det er starten av OKTOBER. 

Dessverre for meg har jeg ungått å trene og fått mindre energi. Jeg blir fort sur, klager vel minst 100 ganger daglig over hvordan jeg ser ut og vil allerhelst bare legge meg ned og grine. Men det kommer jo virkelig ikke noe godt ut av det, gjør det vel? Så fremover nå blir det rutiner, det blir trening og det blir et bedre kosthold. Jeg skal ikke sitte her og leke Grethe Roede, for det er jeg ikke, men jeg skal gi det et ordentlig forsøk. Jeg skal skrive ned mål for mål, og jeg skal nå de målene. Jeg skal legge meg tidligere, og holde ut en hel dag på skolen. Jeg skal holde motivasjonen oppe, og jeg skal bruke all energi på å hive meg rundt og virkelig få skjerpings på livet mitt. Jeg vil heller være sliten av trening, skolearbeid og jobb enn å være sliten fordi jeg ikke orker noen ting fordi jeg ikke spiser ordentlig mat. 

Er det flere der ute som vil være med meg? Få litt orden på ting, litt bedre rutiner, trene et par ganger i uka og spise sunnere måltider, og kanskje oftere? Få selvtillitten du alltid har ønsket deg, og få den innstillingen du vil ha? 
Du kan finne spotify spillelisten jeg hører mest på her. / GRÅT+SYNG+SOV / 

Hva heter din favorittsang? 


For en herlig følelse å våkne opp. Ikke alltid, men av og til. Vite at dagen byr på nye muligheter og kanskje nye overraskelser? I dag skal jeg jobbe til kl. 23 igjen, det blir bra. I morgen blir det full øving til religionsprøven vi skal ha på fredag, jeg kommer til å dø... Uansett så håper jeg alle der ute får en fantastisk dag! Ikke lenge igjen til helg og høstferie nå, jeg gleder meg! 

Hva er dine planer for dagen? 

 


// foto: privat

What's your dream? 
Bloggen vil se litt rar ut fremover fordi jeg prøver å fikse designet. 
 Hei og hopp! 

2. dag på skolen overstått, jeg lever fremdeles. I dag hadde vi våre første dramatimer, noe jeg syns var ganske spennende. Uheldigvis, på en måte, så tar det litt tid for meg å klare å komme inn i alt. Jeg syns ikke det er så veldig enkelt å åpne meg på 'dramamåten', men gjør så godt jeg kan. Dette har helt sikkert noe å gjøre med at jeg ikke kjenner så veldig mange, og da tar det ofte litt mer tid. Gleder meg i hvert fall til ukene fremover, og det er deilig å vite at jeg starter på blanke ark med nye lærere og ny skole. I dag har jeg vært på en 55 minutters spinningtime på SATS, utrolig deilig! Dette var en intervall-time, så den var ganske hard - men også morsom. Tenkte å dele min nåværende treningsplan. Siden det har vært sommer, så har jeg ikke trent allverden. Treningsplanen min er derfor fra mandag - fredag, også skal jeg legge inn flere økter etterhvert når jeg føler at de jeg har fra før av går av seg selv på en måte. 
Men for å komme til poenget; jeg har separate kardio- og styrkedager. Jeg trener altså kardio en dag, og styrke den neste. Jeg kan legge ut en mer detaljert plan senere med øvelser, men dette er bare hvordan dagene ser ut. 

MANDAG  : Kardio - 1 time / gruppetimer, spinning, løping. 

TIRSDAG  : Styrketrening / baseøvelser 

ONSDAG :   Hviledag / Fortsatt være i aktivitet, gå en tur. 

TORSDAG :  Kardio - 1 time

FREDAG  : Styrketrening / baseøvelser 

LØRDAG : Hviledag / Gå tur 

SØNDAG : Hviledag / Gå tur 


Som dere ser så er det veldig enkelt å begynne med, og det passer veldig bra for folk som ikke er heeelt inni treningsmodus enda. Skal fylle inn litt forskjellige øvelser senere om ønskelig, hvis ikke er det veldig mye å finne på nettet også. 

Hvordan treningsplan har du? 
I dag tidlig kom jeg meg på treningssenteret og var der i nesten 2 timer. Det var utrolig godt! Jeg hadde en periode i vinter der jeg trente en del, i alle fall regelmessig - og hadde et relativt godt kosthold. Fra og med i dag begynner jeg på nytt. Jeg har satt meg nye mål, og disse skal følges hver eneste dag til punkt og prikke. Siden jeg fremdeles bor hjemme, har jeg pratet med foreldrene mine i dag og de har sagt de skal hjelpe meg så godt de kan med å kjøpe inn riktige matvarer og så videre. Jeg vet det er ganske fristende å spise godteri hvis man har det hjemme, men det har altså ikke vi. Her er det mer snakk om at vi kanskje spiser litt uregelmessig og litt 'rask' mat av og til. 

I vinter bestilte jeg dette, det var egentlig en pakke med 2 'diet protein', en shaker + rapid burn. Tenkte bare å vise dere hva disse forskjellige tingene er og hva de gjør. Vil også bare si med en gang at dette ikke er sponset  - og at dette er noe jeg har brukt selv over en lengre periode som jeg er kjent med.

Diet protein
er proteinpulver man blander ut med melk eller vann, jeg liker melk best. Dette pleier jeg å ta til frokost, etter trening og på kvelden - altså 2-3 shakes om dagen. Smaken er helt ok, smaker ikke oboy, men jeg syns faktisk ikke den er så ille. Har testet ut blant annet NOKA før, og det smakte dritt. Dette er ikke måltidserstatter. 

Rapid burn
er en forbrenningsøker. Rapid burn inneholder de fleste stoffene som skal til for å øke forbrenningen. Rapid burn kommer i pille form, og man svelger de med vann 30-40 min før trening. Jeg har lest litt om produktet, og enkelte merker ikke effekt før det har gått 40 minutter, selv om det står på PF sine hjemmesider at de funker etter 30. Pillene gir en effekt slik at man blir litt varmere i kroppen, og man får følelsen av å være varmet opp allerede i tillegg til at man svetter MYE mer på trening. Det er fremdeles lurt og alltid varme opp kroppen ved hjelp av trening selv om man får mye energi før man kanskje har begynt. Man kan ta opp til 3 stykker daglig, og jeg pleier å ta det sammen med frokostshake og en før trening. Jeg tar altså ikke 3 hver dag. 

 Jeg skal begynne å blogge en del om trening fremover, og hvis det er noen som har noen treningstips / mattips / proteinshaketips eller hva som helst annet er det bare å legge igjen kommenterer eller bloggadressen sin hvis dere blogger mye om trening. Så, har du noen tips og dele? 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011Kategorier


· 100 bilder · Disney World · Dyr · Heidi Nathalie · Home · Hverdag · Konkurranse · Love · Mat · Musikk · Naturbilder · Outfits & Innkjøp · Portrett · Skjønnhet · Spons/reklame · Spørsmål · Svarthvitt · Tanker · Trening · VideoSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits